top of page
  • Julie Kristine Woie

Another Glorious Day in Budapest


Jeg gledet meg da jeg satte meg på flyet. Jeg hadde endelig fått roet samvittigheten min og fått tilbake vissheten om at jeg var en god venn da jeg booket billettene. Destinasjonen var Budapest, hvor en av mine aller beste venner, Liana (aka. Listein), har bodd i snart 5 år, og som jeg har sagt jeg skulle besøke i.... 5 år.

Endelig ble drøm til virkelighet. (Takket være et forholdsvis ukjent ungarsk flyselskap med billige billetter.)

Jeg trengte ferie. Jeg trenger alltid ferie. Og nå fikk jeg ferie. Det jeg så for meg var vandre rundt i Budapests gater og se på slott og gamle bygninger, dra på ridning ute på landet i det varme været, bade i varme kilder og gå på fine restuaranter med vennene til Liana. Men det ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt. Alle vennene til Liana var, typisk nok, bortreist akkurat denne uken, og da vi skulle dra for å se på operabygget --- vel.

WHAT I HAD IN MIND:

REALITY:

Nå begynner jeg å tenke at mamma sitt råd om å kjøpe stygge gortex-sko kanskje ikke var så dumt likevel.

Jeg gleder meg til fire fine dager til.

Men so long, farwell. Det er ferie, og jeg skal ut og bade (i joggeskoene mine).

- FØNIKSEN


MAMMAS FAVORITTINNLEGG
NYE INNLEGG
bottom of page