top of page
  • Julie Kristine Woie

JULIES JULEKALENDER


Kjære godtfolk.

Jeg vil med denne saksen

og denne røde snoren

få gleden av å åpne

Velkommen skal du være.

Har du lett for å bli stresset i jula? Trenger du en pustepause? Bor du i Stavanger og klarer ikke å få julestemning på grunn av all slapsen? Frykt ikke!

For grunnet min overveldende juleglede har jeg hatt litt ekstra juleenergi i år og bestemt meg for å lage en historie til dere i form av en kalender. En luke hver dag med en liten - eller stor - godbit. Alle lukene er en del av samme fortelling, men de vil ha forskjellig form og handle om litt forskjellige personer. Så sliter du med å følge med, ta en titt på rollegalleriet (se featured posts på høyre side).

Premisset var å skrive en fortelling hvor jeg brukte navn, substantiv og adjektiv sendt inn fra venner på facebook. Jeg har prøvd mitt ytterste å få med det meste, og grunnet ordenes voldsomme randomhet har jeg hatt det særdeles gøy med å skrive dette. Og selv om det sikkert er massevis av plotthull fordi jeg begynte for sent (hei, har vi hørt det før...) håper jeg dere kan kose dere med det og le like høyt av det som jeg gjorde da jeg skrev det på toget til Skien.

Det kommer til å dukke opp noen underfundige gåter underveis og da må dere kommentere i vei! :)

Ha en fin adventstid og god lesing!

Med vennlig hilsen

FØNIKSEN

PS. Som Sylvi Listhaug sier - IKKE GLEM Å 'LIK OG DEL'

MAMMAS FAVORITTINNLEGG
NYE INNLEGG
bottom of page