top of page
  • Julie Kristine Woie

Snow Babies


Hvis man er dyr slipper man regulering. Da er det ingen som bryr seg om du har skjeve tenner, inkludert deg selv.

Det må være fint å være et dyr. Da trenger man ikke å tenke så mye. Man kan bare spise og kose hele dagen (Og kanskje bli drept og spist, men det snakker vi ikke om). Det finnes jo mennesker som mener de er født i feil art, og jeg har alltid tenkt at de trenger litt flere timer hos psykolog, men kanskje de er inne på noe. Jeg ville gjerne vært isbjørn for eksempel. De er store og hvite og badass.

Meg om 8 år.

Akkurat nå sitter jeg og ser på 'Snow Babies' - et program som handler om babydyr som må lære å overleve i kulda. Det er hardcore og virker traumatisk. Faktisk mer traumatisk enn å ha regulering. Men TV-folka har valgt jazz som bakgrunnsmusikk for å gjøre det hyggeligere å se på. Og jeg kan ikke la være å legge merke til at det er en dame som har fått voiceover-jobben, og det er sikkert fordi det handler om babydyr, og da trenger man en rolig, moderlig stemme. Men det funker - dette er et riktig koselig program som tar tankene mine bort fra det faktum at jeg har vondt i tennene.

Og det er jo litt av en prestasjon.

FØNIKSEN


MAMMAS FAVORITTINNLEGG
NYE INNLEGG
bottom of page